Veterinärbälte - Leksak

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Veterinärbälte till alla små veterinärer. Innehåller det som behövs för att husdjuren ska bli friska och må bra.

Setet innehåller:
1 veterinärhatt
1 halskrage
1 bälte
1 termometer
1 spruta
1 reflexhammare
1 tum med salva
1 stetoskåp

Denna leksak för barn är den ultimata upplevelsen för de små som älskar att ta hand om djur och vill bli veterinär när de blir stora. Detta veterinärbälte ger ditt barn allt som behövs för att se till att husdjuren är friska och mår bra.

I detta set ingår en veterinärhatt, en halskrage, ett bälte, en termometer, en spruta, en reflexhammare, en tum med salva och en stetoskop. Alla verktygen är tillverkade av trä, vilket ger dem en hållbar och högkvalitativ känsla.

Genom att använda dessa verktyg kan ditt barn öva på att undersöka och vårda sina leksaksdjur, eller kanske till och med riktiga husdjur. De kan använda termometern för att mäta temperaturen, sprutan för att ge medicin, och stetoskopet för att lyssna på hjärtfrekvensen.

Denna leksak hjälper till att utveckla ditt barns fantasi och kreativitet samtidigt som det introducerar dem till vikten av att ta hand om djur och deras hälsa. Det ger också en fantastisk möjlighet för barnen att utveckla sin finmotorik och sin förmåga att arbeta med händerna.

Ge ditt barn en rolig och pedagogisk lekupplevelse med detta veterinärbälte - det är en leksak som garanterat kommer att underhålla och inspirera!

 

  Specifikationer

Från 3 år

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: