- 10%
4.2 5

Tvättika Städ & Sköljmedel - Lavendel - 750 ml

(5 recensioner)
125 kr
Ordinarie 139 kr , du sparar 14 kr, (10%)
I lager Leveranstid: 1-3 dagar

 1000 kr kvar till fri frakt

Frakt 69 kr
Art.nr: 1160127996

Beskrivning

Tvättika lavendel.
Använd som mjukmedel/sköljmedel till din tvätt, samt till städ i badrum & kök. Miljövänligt städ och sköljmedel. Tvättika är 100% biologiskt nedbrytbar och veganskt.

Tvättika är ett miljövänligt städ och sköljmedel med lågt Ph som ihop med Städkarbonat är ett utmärkt allmänt medel för städ och tvätt. Använd som mjukmedel och sköljmedel tillsammans med vårt tvättmedel Laundry när du tvättar för att få rena och fräscha kläder som doftar underbart.

Storlek: 750 ml
Dosering: Tag 15 ml -30 ml som sköljmedel


Här följer några städ och tvätt tips


Skölj & Mjukmedel i tvättmaskinen:

Häll 30 ml (använd medföljande doseringsmått) i sköljmedelsfacket i tvättmaskinen 

Rengöra kakel och klinker:

Använd en städsvamp eller liknande och stryk på kakel och klinker de vita fogarna blir strålande rena 


Löser kalkfläckar och kalkavlagringar:

Kalkfläckar försvinner med tvättika stryk gärna på med trasa eller tvättsvamp, vänta i ca 10 minuter och skölj sedan bort med vatten.

Motverkar dålig lukt och mögel:

Häll tvättika på det utsatta området, exempelvis ett dusch draperi, vänta ca 10 minuter innan du tvättar i tvättmaskinen, svarta mögelsporer tex duschen försvinner om tvättika skrubbas på det det utsatta området 


Rengör tvätt och diskmaskin:

 Häll ca 30 ml direkt i tvättrumman och diskmaskinen sätt på en normalmaskin 60 grader, dålig lukt försvinner, tvättika rengör på djupet.


Ugnsrengöring:

Tag ca 30 ml och häll upp i en värmetålig ugnsskål, sätt på ugnen på 150 grader  ställ in i ugnen och låt stå i 1 timme, syran i tvättikan tillsammans med fukten och värmen löser fettfläckar vilket gör att det går lätt att städa ur ugnen.


Glans för fönsterputs och speglar:

Häll en skvätt tvättika i en bunke med vatten. Tvättikan gör att fettfläckar och smuts löses upp och blir lätt att tvätta av. Dessutom gör syran i medlet att det blir lättare att få fönstren torra efter putsning av glas och speglar.


Propplösare:

Häll ner städkarbonat i avloppet samt en skvätt tvättika, det kommer pysa och fräsa en del vilket det ska det är bara koldioxid så det är inget farligt, häll därefter på rikligt med varmt vatten, nu har du rena rör och inget stopp.

 Tipsa

0
0

Recensioner

Lena

Har inte hunnit prova produkten ännu.

2024-05-13
Elena

Inget fel på tvättika. Men det är en dyr ättika inget annat. Väldigt dyr. Ingen tillsatt lavendel kan vinna över ättikalukt. klart, produkten gör sitt jobb. Men jag ska inte köpa den igen.

2024-05-03
Hakima

Använder det gärna som är så snäll mot miljön. Väldig nöjd.

2021-07-24
Ann-Sofie

2021-02-09
Maria

 

2020-12-09

Skriv en recension om produkten

Betyg: