4.8 5

Tulpaner - 3 st - Rosa - 36 cm

(5 recensioner)
149 kr
I lager Leveranstid: 1-3 dagar

Beskrivning

Tulpan mix - Rosa 

Fröken Fräken erbjuder konstväxter av högsta kvalité och vi har lång erfarenhet av att inreda med växter i offentliga miljöer och i hemmet. Faux Botanicals - Våra konstgjorda växter, träd och blommor är de mest naturtrogna på marknaden. Både blommande och gröna växter är tillverkad i det material som bäst motsvarar det naturliga originalet. Trend och kvalité när den är som bäst!


Mått: 36 cm

Tipsa

0
0

Recensioner

Annika

2021-03-12
Ruth

I dessa tider kan vi inte gå in i affären och handla nya blommor varje vecka som vi brukar. Därför köpte vi konstgjorda tulpaner för att pigga upp i mörkret! Annars föredrar vi "riktiga" blommor. Utseendemässigt är de väldigt lika riktiga om man inte tittar för noga. De tre blommorna är i olika stadier och de ser därför helt okej ut. Blasten kunde dock få vara lite blankare för att efterlikna äkta! Vi blev nöjda med tulpanerna och rekommenderar fler att köpa dessa!

2021-01-28
Carina

Blanda två rosa nyanser. Verkligen jättefina och naturtrogna tulpaner. Rekommenderas varmt, man har snart tjänat in pengarna om man jämför levande tulpaner som står några dagar. Nu pryder de badrumsfönstret där man har tid att titta och njuta av dem.

2021-01-19
Viona

Otroligt fina, så verklighetstrogna! Alla tulpaner var över förväntan. Jag har letat efter verklighetstrogna konst blommor och närapå givit upp men fröken frökens blommor var så vackra. Alla tror de är riktiga tulpaner. Min mor som älskar att odla och inte är förtjust i konstblommor men till och med hon var helt häpen och imponerad.

2020-06-16
Jenny

 

2020-02-25

Skriv en recension om produkten

Betyg: