4.6 8

Tulpaner - 3-pack - Rosa - 36 cm

(8 recensioner)
149 kr
I lager Leveranstid: 1-3 dagar
Frakt 69 kr
Art.nr: 1160118231

Beskrivning

Tulpan mix - Rosa 

Fröken Fräken erbjuder konstväxter av högsta kvalité och vi har lång erfarenhet av att inreda med växter i offentliga miljöer och i hemmet. Faux Botanicals - Våra konstgjorda växter, träd och blommor är de mest naturtrogna på marknaden. Både blommande och gröna växter är tillverkad i det material som bäst motsvarar det naturliga originalet. Trend och kvalité när den är som bäst!


Mått: 36 cm

Tipsa

0
0

Recensioner

Kerstin

Mycket naturtrogna och vackra!

2023-02-01
Charlotte

Älskar tulpaner men eftersom vi har katt blir det inga hemma. Letat länge efter verklighetstrogna men inte hittat ngr bra. Funderade länge om jag skulle våga testa att köpa utan att se dem först. Köpte tillslut vita, ljusrosa och rosa för att ha i en bukett med eukalyptus. Blev positivt överraskad, men man ser fortfarande att de inte är riktiga, tom sambon såg det. De borde vara mer gummiaktiga för att upplevas riktiga. Nu är de bara väldigt matta, både i kronblad och blad. Men gillar att de är i olika stadier för det är mer verklighetsnära.

2022-01-10
Charlotte

Älskar tulpaner och vill gärna ha fina snittblommor på matbordet, men då vi har katt har tulpaner varit uteslutit. Letat länge efter verklighetstrogna blommor och velade länge innan jag beställde eftersom man inte kan kolla på dem innan. Hade höga förväntningar och blev faktiskt lite överraskad av att de var mer verklighetstrogna än jag trodde. Jag gillar att de är i olika stadier, gör dem mer verkliga. Synd att man inte kan recensera med en bild. Men med det sagt, de ser fortfarande inte riktiga ut, lite mer matta både i blomma och blad än riktiga. Jag köpte ljusrosa, rosa och vita samt en eukalyptuskvist (tyvärr en besvikelse) så att det blev en bukett. Har precis fått dem, supersnabb leverans, så återstår att se om de upplevs riktiga av andra :)

2022-01-04
Annika

2021-03-12
Ruth

I dessa tider kan vi inte gå in i affären och handla nya blommor varje vecka som vi brukar. Därför köpte vi konstgjorda tulpaner för att pigga upp i mörkret! Annars föredrar vi "riktiga" blommor. Utseendemässigt är de väldigt lika riktiga om man inte tittar för noga. De tre blommorna är i olika stadier och de ser därför helt okej ut. Blasten kunde dock få vara lite blankare för att efterlikna äkta! Vi blev nöjda med tulpanerna och rekommenderar fler att köpa dessa! 

2021-01-28
Carina

Blanda två rosa nyanser. Verkligen jättefina och naturtrogna tulpaner. Rekommenderas varmt, man har snart tjänat in pengarna om man jämför levande tulpaner som står några dagar. Nu pryder de badrumsfönstret där man har tid att titta och njuta av dem.  

2021-01-19
Viona

Otroligt fina, så verklighetstrogna! Alla tulpaner var över förväntan. Jag har letat efter verklighetstrogna konst blommor och närapå givit upp men fröken frökens blommor var så vackra. Alla tror de är riktiga tulpaner. Min mor som älskar att odla och inte är förtjust i konstblommor men till och med hon var helt häpen och imponerad. 

2020-06-16
Jenny

 

2020-02-25

Skriv en recension om produkten

Betyg: