Träleksak - BBQ

419 kr
Ordinarie 599 kr , du sparar 180 kr, (30%)
I lager Leveranstid: 1-3 dagar
Frakt 69 kr
Art.nr: 1160141734

Beskrivning

Lek och lär - Allt för en lyckad grillning med denna bbq korg med träleksaker.
Med allt barnet behöver för att imponera på sina gäster och laga god mat, kommer denna BBQ-korg att göra leken till verklighet för barnen och lära dem om grunderna i grillning.

I denna korg hittar du allt som krävs för att laga en fullständig måltid: en grill med ett avtagbart grillgaller, två påsar med fyra briketter vardera, en flaska ketchup, en burk bostongurka, en burk rostad lök, två korvar, två bröd, en grilltång, och ett spett med tre lösa marshmallows.

Dina barn kan experimentera med fantasi om olika smaker och kombinationer för att skapa sina egna specialrätter. Med grilltången kan de hantera maten på grillen utan problem.

Denna träleksak-BBQ är perfekt för utomhuslek (Vid fint väder. Tål inte vatten) och kommer att ge timmar av underhållning och kreativitet för dina barn. Ge dem möjligheten att utforska grillningens underbara värld på ett säkert och roligt sätt, med denna fantastiska leksak. Låt barnen leka och ha kul medan de lär sig om matlagning, hygien och grundläggande grillningstekniker.


Innehåller:
1 korg
1 grill med avtagbart grillgaller
2 påse med 4 briketter
1 flaska ketchup
1 burk bostongurka
1 burk rostad lök
2 korvar
2 bröd
1 grilltång
1 spett med 3 lösa marshmallowsSpecifikationer

Från 3 år

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: