Träleksak - Banana Split

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Bygg din egen banana split och bjud dina kompisar på. 

Innehåller:
1 serveringsfat
1 sked
2 bananer
3 glasskulor i olika smaker
3 gräddtoppar med körsbär
1 receptkort

Denna träleksak för barn är den ultimata leksaken för de små som älskar att leka med mat och öva på sin finmotorik. Med detta set kan ditt barn bygga sin egen Banana split och servera den till sina vänner eller familj.

Setet innehåller ett serveringsfat som är perfekt för att visa upp den läckra Banana spliten. Det ingår också en sked som kan användas för att bygga upp den perfekta Banana spliten. Dessutom finns det två bananer, tre glasskulor i olika smaker och tre gräddtoppar med körsbär, så att ditt barn kan variera sin Banana split och skapa olika kombinationer.

För att hjälpa ditt barn att skapa den perfekta Banana spliten, finns det också ett receptkort som visar hur man bygger en klassisk Banana split. Ditt barn kan följa receptet eller låta fantasin flöda och skapa sin egen unika variant.

Denna leksak förbättrar inte bara barnets kreativitet och fantasi, utan också deras finmotorik och hand-öga-koordination när de bygger upp sin Banana split. Det är också ett utmärkt sätt att introducera barnen till mat och hur man kombinerar olika smaker.

Ge ditt barn en rolig och pedagogisk lekupplevelse med denna Banana split-träleksak!Specifikationer

Från 2 år

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: