- 59%
Tallrik - Alice Pale Blue - 23,5 cm - www.frokenfraken.se
Tallrik - Alice Pale Blue - 23,5 cm - www.frokenfraken.se

Tallrik - Alice Pale Blue - 23,5 cm

39 kr
Ordinarie 95 kr , du sparar 56 kr, (59%)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Beskrivning

Tallrik - Alice Pale Blue - från GreenGate.
Alice är en serie enfärgat GreenGateporlin som kan matchas och mixas med alla andra vackra mönster som GreenGate har. Alice är mycket prisvärd serie porslin så för den som vill köpa en bas av GreenGate billigt kan denna vara bra att utgå ifrån. Alice finns härligt ljusa pasteller i blått, grönt och rosa.

Denna storlek är perfekt som större assiette eller mindre lunchtallrik för oss som försöker lägga upp lite mindre på faten. Den passar utmärkt att duka med tillsammans med stor vanlig mattallrik och man kan om man vill också kombinera den med GreenGates vanliga assiette ovanpå. Så denna modell går alltså att duka snyggt med både som assiette, som mattallrik med assiette ovanpå eller som trerätters med alla tre storlekarna ovanpå varann. Det sticker fram snyggt av varje kant då. Ursäkta om beskrivningen blev rörig! Ring eller maila om du vill ha bilder på hur det tar sig ut: info@frokenfraken.se

Mått
23,5 cm i diameter.

Skötselråd

GreenGates porslin kan diskas i maskin och tål microugn.


Material
GreenGates porslin tillverkas delvis förhand och det gör att produkterna kan skilja lite i färg och storlek och små hål i glasyren kan förekomma. Detta är inget som påverkar kvalité och funktion.

GreenGates porslin & härliga produkter för hemmet
GreenGate designar och tillverkar underbara serier i porslin, stengods och textil i vackra, färgglada och härliga mönster. Blommigt, prickigt, randigt och rutigt i härliga pasteller eller starkare färger. Samla GreenGate porslin - Nya kollektioner med mönsterserier kommer ut två gånger per år och innehåller då porslin och andra vackra saker till hemmet. Varje serie av porslin innehåller oftast lattemugg, kopp, skålar, fat, kanna, tårtfat, ugnsform, tekanna, sockerskål, tallrik, assiett, äggkoppar mm. Sen designas och tillverkas det termos, plåtburk, diskborstar, tändstickor, kuddar, överkast, pläd, quilt, förkläde, kökshanduk, brödduk och underbara julsaker i samma mönsterserier.

Vardagslyx det är vad vi på Fröken Fräken förknippar GreenGate med!

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: