5.0 1

Skärbräda - Happiness - Bidra till Barncancerfonden - 19 x 35 cm

(1 recensioner)
199 kr
Slut i lager

Beskrivning

Skärbräda - Happiness - Underbar skärbräda med spetsmönster. Denna skärbräda finns i två storlekar och du köper dem en och en.

Happiness Mandala är en underbar serie kökssaker från Majas Cottage. Muggar, tallrikar, assietter, gratängform, servetter, vaser mm. Vackert stengods, produker i trä, textilier och lite annat smått och gott. Allt med det fina mönstret i mandalainspirerad stil och vissa produkter med texten Happiness i vackert typsnitt.

Stengodset tål maskindisk och micro. Glasyren kallas Reaktiv Glaze. Det är en hantverksprocess där varje produkt blir unik och kan variera en aning i färgton. De doppas och färgas alltså för hand och sedan bränns de i omgångar i brännugn. Produkterna kan också ha små hål i glasyren. Detta ger en rustik känsla som vi älskar på Fröken Fräken. Så det gäller att man liksom oss älskar denna rustikare stil eftersom småhål i glasyren och färgskillnader är inte skäl för reklamation.

Alla produkterna bidrar till kampen mot cancer. Köp en produkt och gör samtidigt en god gärning i kampen mot cancer! 10% av intäkterna som Majas Cottage får skänks till Barncancerfonden.

Mått: 19 x 35 cm

Tipsa

0
0

Recensioner

Else-Marie

Jag ska ger bort den i julklapp. Mvh E-M

2019-11-07

Skriv en recension om produkten

Betyg: