5.0 3

Poster - Fjällsäkerhet - 30 x 40 cm (30 x 40)

(3 recensioner)
295 kr
I lager Leveranstid: 1-3 dagar

Beskrivning

Med denna tavla på väggen får du insikt om hur du tryggt vistas på fjället och vad man måste tänka på innan och under sin fjälltur. Denna tavla är tillverkad i samarbete med Sveriges äldsta högfjällshotell Fjällnäs, och deras fjällsäkerhetsexperter.

"Det är viktigt att kunna sin säkerhet när man beger sig ut på fjället, oavsett tid på året. Genom att göra en tavla av detta viktiga ämne kan kunskapen nå ut till flera. Ett måste i varje fjällstuga!” Kalle Johansson, Lavintekniker och fjällguide, Fjällnäs.

En stilren, vacker och informativ tavla från Kunskapstavlan®. Alla tavlor ger ovärderliga kunskaper i olika viktiga ämnen. Allt från fjällsäkerhet, vad man gör när barn sätter i halsen eller vad olika mått i köket betyder eller hur olika tvättsymboler ser ut.
Rama in dem med en passepartout och ram eller häng upp dem direkt på väggen med en metallklämma. Papperet är av mycket god kvalité och av tjockare modell. Det är jättefint att mixa några motiv och hänga flera tavlor bredvid varann eller bygga en hel tavelvägg med olika motiv.

Finns i följande storlekar;
30 x 40 cm
50 x 70 cm

   - Tryckt på ett högkvalitativt 200g/m2 matt papper som både är åldersbeständigt och miljömärkt med EU Ecolabel och FSC.
   - På varje tavla handpräglas ett sigill varav varje tavla blir unik.
   - Tillverkas i Sverige hos vårt Svanencertifierade tryckeri.
   - Ram ingår ej.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

LINDA

2020-12-28
LINDA

2020-12-27
Ellinor

2020-08-13

Skriv en recension om produkten

Betyg: