Pizzaugn - Rost - 40 x 39 x 140 cm

4995 kr
Beställningsvara Beräknad leveranstid: 10-30 dagar

 1000 kr kvar till fri frakt

Frakt 69 kr
Art.nr: 1160142051

Beskrivning

Pizzaugn - Rostig

Superfin rustik och rostig pizzaugn. Den är stilrent fyrkantig och rektangulär. Ser inte ut som alla andra runda ugnar utan denna är helt unik i sin utformning. Man eldar nedtill och så har den en ugnslucka upptill. I ugnen ligger en tvådelad pizzasten som enkelt kan tas ut och rengöras. Där man eldar finns också ett höj och sänkbart galler för att lägga exempelvis grillkorv på.

Denna modell på Pizzaugn är en favorit hos Fröken Fräken. Vi har den själva hemma som ni kan se på film och bilder. Den står just nu lite provisoriskt på stenarna på stranden men tanken är att den ska bli en del av ett utekök. Eftersom den är fyrkantig är den lättplacerad och kommer det bli toppenbra att ha som en del av köket. En annan fördel med detta köket är ju annars att man kan ha den UTAN att ha den i ett utekök. Den står ju av sig själv och kan placeras var som helst utan att den behöver stå på något. Dock behöver den stenplattor eller någon icke brännbart inunder så du inte ställer den direkt på en altan i trä.

Denna modell på pizzaugn finns i färgerna rost och svart. Att denna pizzaugn är en favorit beror också på att det är så mysigt att titta på den öppna elden. Öppenspis och ugn tillsammans!

Pizzabak med vänner och familj är bland det mysigaste Fröken Fräken vet. Låt gästerna göra sina egna pizzor! Efter en liten introduktion så kan var och en sköta pizzaspaden också. Det är något speciellt att få laga sin egen mat över öppen eld.Specifikationer

Bredd:
39.9 cm

Längd:
38.9 cm

Höjd:
140.5 cm

Material: Metall med åldrande patina

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: