5.0 2

Oljelampa S - Glas - Rund Platt Ellips - Grön - Ø10 cm

(2 recensioner)
248 kr
I lager Leveranstid: 1-3 dagar
Frakt 69 kr
Art.nr: 1160142312

Beskrivning

Oljelampa i glas med glasfiberveke. Fröken Fräkens vackra oljelampor finns i många modeller, storlekar och färger. Vi har runda stora och små glasbollar, platta glasbollar och cylindrar mm. Placera dem individuellt och i grupper för att skapa en unik atmosfär i ditt hem eller under tak i din trädgård. Mixa och matcha och hitta din favoritkombination.

Fröken Fräken har alla ljuslyktor du kan tänka dig. Vi har färger som heter Light Amber, Dark Amber, Smoke, Green, Light Pink, Rökgrå, Grön, Rosa, Orange, Brun, Bärnsten och i klarglas.

Våra oljelyktor är utrustade med en högkvalitativ glasfiberveke som inte behöver bytas ut, vilket gör dem både praktiska och billiga i drift. För att förenkla påfyllningen rekommenderar vi att du även beställer vår praktiska tratt. Tänk på att veken bör sticka upp högst 1-2 mm för en säker användning.

Våra oljelyktor är handgjorda, vilket kan resultera i små ojämnheter och repor i glaset och fästena är handmonterade. Utforska stora vårt sortiment och lägg till en touch av elegans och stämning i ditt hem med våra vackra glasoljelyktor och oljelampor. Dessa är också som perfekta presenter!

Fröken Fräken har valt att lägga sig på ett bra pris på dessa lyktor så att du ska kunna köpa en billig, prisvärd oljelampa till bästa pris utan att handla den på rea.


(Läs medföljande bruksanvisning innan lampan tas i bruk)Specifikationer

Bredd: 10 cm
Höjd: 6 cm

Tipsa

0
0

Recensioner

Lena

Jätte fina oljelampor har tre stycken, jätte nöjd.

2024-01-03
Nadja

2023-12-13

Skriv en recension om produkten

Betyg: