5.0 3

Olivkvist - Grön - 50 cm

(3 recensioner)
169 kr
I lager Leveranstid: 1-3 dagar

 1000 kr kvar till fri frakt

Frakt 69 kr
Art.nr: 1160127498

Beskrivning

Olivkvist - Grön - 50 cm

Dekorativ olivkvist - grå/grön ton. Perfekt att dekorera ljusringen i fönstret med eller att ha i den smala flaskan eller vasen. Vacker i den oregelbundna och lite vilda buketten.

Hur fina är inte dessa konstgjorda olivkvistar?! Så härligt att få plocka in lite känsla av medelhavet i hemmet tycker vi på Fröken Fräken. Sätt några naturtrogna konstkvistar i en vas på vardagsrumsbordet, på köksbänken eller klä ljuskronan som hänger över bordet i uterummet. Tipp-topp jättefint!

Fröken Fräken säljer vackra konstblommor av högsta kvalité. Mixa gärna med andra konstgjorda snittblommor, kvistar eller färska blommor för ett vackert slutresultat. Fröken Fräken säljer Faux Botanicals som är de vackraste och mest naturtrogna bland konstblommor, sidenblommor, tygblommor, fejk- och plastblommor. Var och en är tillverkad i det material som bäst motsvarar det naturliga originalet. På Fröken Fräken jobbar florister med gedigen erfarenhet från blomsteraffär och blomsterbinderi med riktiga blommor. Därför vet vi hur de riktiga ser ut och vad vi pratar om. Trend och kvalité när den är som bäst!Höjd: 50 cm

Tipsa

0
0

Recensioner

Åsa

2022-03-10
Karin

2022-02-21
Carina

Oväntat material, typ gummiaktigt, men ser väldigt färsk och verklighetstrogen ut Mycket nöjd!

2021-05-19

Skriv en recension om produkten

Betyg: