4.8 5

Mugg - Happiness - Bidra till Barncancerfonden

(5 recensioner)
99 kr
På väg in - Förlängd leveranstid
Mängdrabatt
AntalPris per styck
6 st89.00 kr

Beskrivning

Mugg - Happiness - Underbar kaffe- eller temugg med spetsmönster.

Happiness Mandala är en underbar serie kökssaker från Majas Cottage. Muggar, tallrikar, assietter, gratängform, servetter, vaser mm. Vackert stengods, produker i trä, textilier och lite annat smått och gott. Allt med det fina mönstret i mandalainspirerad stil och vissa produkter med texten Happiness i vackert typsnitt.

Stengodset tål maskindisk och micro. Glasyren kallas Reaktiv Glaze. Det är en hantverksprocess där varje produkt blir unik och kan variera en aning i färgton. De doppas och färgas alltså för hand och sedan bränns de i omgångar i brännugn. Produkterna kan också ha små hål i glasyren. Detta ger en rustik känsla som vi älskar på Fröken Fräken. Så det gäller att man liksom oss älskar denna rustikare stil eftersom småhål i glasyren och färgskillnader är inte skäl för reklamation.

Alla produkterna bidrar till kampen mot cancer. Köp en produkt och gör samtidigt en god gärning i kampen mot cancer! 10% av intäkterna som Majas Cottage får skänks till Barncancerfonden.

Mått: 8 x 10 CM

Tipsa

0
0

Recensioner

Jenny

Så fina muggar, en fin serie som jag säkert kommer fylla på med annat fint. Bra att en del av pengarna går till Barncancerfonden

2019-10-21
Madelene

Underbara muggar, så snygga så dom står framme bredvid kaffemaskinen. Extra plus att domar så god att dricka ur🤗

2019-10-15
Randi

Lång leveranstid på dessa muggar. Mycket fina dock. Handgjord känsla. Fungerar trots att de är utan öra och blir lite varma att hålla i.

2019-10-15
Lotta

Jättefin! Perfekt present till dagispedagogen som skulle sluta

2019-07-16
Eva-Lena

De var väldigt fina 

2019-07-01

Skriv en recension om produkten

Betyg: