4.7 3

Linoljesåpa - Glasflaska - Lavendel - 0,5L

(3 recensioner)
115 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Beskrivning

Superbra och miljövänlig linoljesåpa i fin glasflaska med pump. Men en härligt doft av lavendel. Denna fina såpa är ett toppenbra rengöringsmedel som är helt miljövänlig och kan användas både som giftfritt rengöringsmedel och till golvbehandling och så kallande skurgolv. Miljövänlig, effektiv och biologiskt nedbrytbar, hantverksmässigt tillverkad såpa utan vare sig klarningsmede eller konserveringsmedel tillsatt. Används till rengöring, skurgolv, klinker, ten, trä, penseltvätt, färgborttagning, handtvätt. Löser smuts även i kallt vatten. När man skurar trägolv som inte är behandlade med annat än såpa ska man använda kallt vatten annars kan golven bli gula eller gråaktiga beroende på träslag. Det är enklare än man tror att göra skurgolv! Har precis gjort det i vårt gamla torp och det är inte alls så jobbigt som jag var rädd för utan jag ser det som både träning och terapi :-) Sen luktar det ju så himla gott!!!Innehåll: 0,5 liter

Tipsa

0
0

Recensioner

Birgitta

Jag har under en längre tid använt gul citronsåpa som tvål hemma och fick tips om denna "riktiga" såpa som är utmärkt som "tvål" och dessutom doftar underbart.

2020-08-25
Eva-Lena

2020-06-02
Helena

Linoljesåpa är fantastiskt att rengöra med. Glasflaska med pump gjorde det lättare att rengöra vid diskbänken t ex, så den var bra.

2019-09-07

Skriv en recension om produkten

Betyg: