- 15%

Leksakskök - Trä/metall - Rosa - 55 x 32 x 72 cm

1147 kr
Ordinarie 1349 kr , du sparar 202 kr, (15%)
På väg in Beräknad leveranstid: 10-30 dagar

 1000 kr kvar till fri frakt

Frakt 69 kr
Art.nr: 1160137931

Beskrivning

Underbart barnkök tillverkad i trä och metall i färgen rosa. Perfekt present eller julklapp till alla matglada barn. Med detta fina leksakskök kan barnen leka restaurang och mästerkockar. Köket har detaljer som vask, spishäll, ugn, samt kastrull, stekpanna och tre köksredskap. På baksidan av spisen sitter en griffeltavla där man kan skriva meny eller kanske restaurangens logga. Smaklig måltid!

Njut av timmar av lekfullhet med det här underbara barnköket i trä och metall, i en vacker rosa färg som säkert kommer att förtrolla ditt lilla matlagningstalent. Det här leksaksköket är den perfekta presenten för alla barn som älskar att laga mat eller för dem som drömmer om att bli en mästerkock en dag.

Detta kök har alla de detaljer som krävs för att skapa en autentisk restaurangupplevelse hemma. Med en vask, spishäll, ugn, kastrull, stekpanna och tre köksredskap kan ditt barn laga allt från enkla rätter till komplexa måltider. Alla delar är utformade för att vara lätta för små händer att hantera och har en högkvalitativ finish som garanterar hållbarhet.

Men det är inte allt! På baksidan av spisen finns en griffeltavla som gör det möjligt för ditt barn att skriva upp sin meny eller kanske restaurangens logga för en mer autentisk upplevelse. Det här köket är verkligen en plats där ditt barn kan utveckla sin kreativitet och fantasi genom att skapa sina egna maträtter och rätter.

Dessutom kommer detta kök att göra det lättare för dig som förälder att lära ditt barn om matlagning, hygien och allmänna köksvanor. Med det här köket kan du lära ditt barn att planera en meny, välja rätt köksredskap, städa efter sig själv och mycket mer, allt medan de har kul.

Så om du vill ge ditt barn en present som kommer att stimulera deras fantasi och kreativitet samtidigt som de lär sig viktiga livskunskaper, då är detta underbara barnkök i trä och metall det perfekta valet. Låt ditt barn bli en mästerkock med detta fantastiska leksakskök och skapa minnen som varar en livstid. Smaklig måltid!

 Specifikationer

Färg: Rosa
Ålder: Från 3 år
Material: Trä, metall
Mått: 55 x 32 x 72 cm

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: