5.0 2

Julkulor - 3 st - Madicken - Kapitel 1 - Glas

(2 recensioner)
150 kr
Ordinarie 299 kr , du sparar 149 kr, (50%)
Slut i lager Beräknad leveranstid: 10-20 dagar
Frakt 69 kr
Art.nr: 1160142014

Beskrivning

Återupplev julens magi med julgranskulor med motiv från Madicken!

Dessa högkvalitativa julgranskulor i glas fångar den lantliga och idylliska julkänslan från Madicken. Ett set av 3 vackra julkulor, var och en prydd med hjärtevärmande motiv av de älskade barnen, tar dig tillbaka till en tid då julen var fylld av oskuldsfull glädje och förväntan. Julpynt av bästa kvalité! Så och vackra att hänga i julgranen eller att använda till att dekorera stämningsfullt på det dukade julbordet. Att pynta sin spiselkrans med dessa och någon av våra konstgjorda girlanger är superfint. Eller till kreativt julpyssel på julklappar, sp, dekor i ljuskronor, i julgrupper och julblommor.

Fröken Fräken säljer vackra och nostalgiska juldekorationer till både slott och koja! Och just julkulor har vi stor sortering av. Vi har stora och små. Med och utan hänge. Vissa modeller är på en ståltråd eller pinne för att stickas ner i en julbukett eller för att kunna snurras fast på en ljusstake.

Madickens vackra motiv finns i allt från ljugranskulor till kökshanddukar, grytlappar, kuddfodral och förkläden.Specifikationer

Mått: 7 x 8 cm
Färg: Glas med stilrena motiv från Madicken
Hänge: Sidenband

Tipsa

0
0

Recensioner

Maria

2024-01-10
Pernilla

Superfina

2024-01-05

Skriv en recension om produkten

Betyg: