Bordslampa - Glasflaska med bastskärm - 49 cm

1911 kr
Ordinarie 2730 kr , du sparar 819 kr, (30%)
I lager Leveranstid: 1-3 dagar
Frakt 69 kr
Art.nr: 1160139966

Beskrivning

Vacker bordslampa med en fot i genomskingligt glas. Lampfoten ser ut som en flaska. Lampskärm i naturbast. 3 meters sladd med strömbrytare. Mycket vacker lampa som passar i de flesta miljöer. Den är stilren och passar utmärkt i huset vid havet eller i den nordiskt ljusa lägenheten i stan. Värmen i skenet varierar beroende på vilken glödlampa du sätter inuti lampskärmen men hur som helst blir ljuset fantastiskt.

Denna vackra bordslampa är en inredningsdetalj som inte bara ger en mjuk och varm belysning utan också ger en elegant och stilren design som passar i de flesta miljöer. Lampfoten är tillverkad av genomskingligt glas och har en flaskformad design som ger en modern och skandinavisk stil. Lampskärmen är tillverkad av naturbast, vilket ger en naturlig och ekologisk inredning som passar bra i ett hem med strandtema eller nordiskt ljusa lägenheter i stan.

Med tre meter sladd och strömbrytare ger denna lampa en enkel installation och användning som passar perfekt som sänglampa, bordsbelysning i hallen, arbetsbelysning eller mysbelysning. Du kan välja mellan glödlampor med olika wattstyrkor för att justera ljusstyrkan och färgtemperatur för att skapa atmosfäriska effekter i rummet, som skuggspel som skapas av naturbastskärmen. Oavsett vilken glödlampa du väljer kommer denna lampa att skapa en välkomnande och avslappnande atmosfär.

Tillverkad av återvunnet glas och naturliga material är denna lampa både hållbar och miljövänlig.

Med sitt stilrena och välkomnande utseende är denna bordslampa en dekorativ inredningsdetalj som ger både funktion och stil i ditt hem. Den passar perfekt i vardagsrum, sovrum, kök, kontor och ger en naturlig och skandinavisk känsla med sin naturinspirerad design.

 

 Specifikationer

Diameter: 30 cm
Höjd: 49 cm
Vikt: 2.400 kg
Sockel: E27
Lampstyrka: 40W
Material: Glas, bast och järn
Färg: Klarglas, natur, antik koppar
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: