- 43%

Badkar Stort Fyrkantigt - Badtunna - Nickelpläterad koppar - 140 x 140 x H66 cm

39000 kr
Ordinarie 69000 kr , du sparar 30000 kr, (43%)
I lager  Leveranstid: 3-7 dagar

Beskrivning

Stort fyrkantigt badkar eller badtunna i nickelpläterad koppar. Ett helt fantastiskt badkar för ditt hemmaspa. Så vackert i det större badrummet! Tänk dig detta i en fjällstuga eller utomhus i en sommarstuga...

Tillverkat i gedigen kopparplåt och sedan formade för hand och semipolerade för att få en yta som är putsad. Kopparbadkar har en god värmeledningsförmåga, de värms alltså snabbt upp av badvattnet och vattnet håller därför värmen längre plus att det är härligt att luta sig mot den varma karkanten. OBS! Propp ingår ej utan man får köpa den modell man vill ha på ett byggvaruhus altenativt låta en kopparsmed tillverka en.

Skötsel

Skölj av karet med rent vatten efter användning för att få bort rester av tvål, smuts och andra partiklar. Om du tvättar av ditt badkar efter varje användning kommer det inte att byggas upp en tvål- och smutsbeläggning.

Tvätta även ditt badkar veckovis med mild rengöring och en mjuk trasa. Använd inte starka rengöringsmedel eller borstar på kopparytan. Använd inga specialprodukter eller putsmedel som är till för porslinsbadkar. Allt som är starkare än milt rengöringsmedel kommer att skada ytan på ditt kopparbadkar.

Torka karet torrt efter varje användning och efter rengöring. Vattenfläckar kommer att bildas på ditt kar om du låter tvål, rengöringsmedel eller vatten att finnas kvar i botten av karet. Starka hårfärger och andra kemikalier kan missfärga ditt kar permanent.

Om du väljer att ha ditt kar utomhus eller att inte göra ren det varje gång får du se vattenfläckar som en del av charmen.

Låt eventuella repor och skrapmärken som uppstår vara. Koppar repas lätt men reporna bleknar och blir en del av den antika patinan som är en del av charmen med koppar. Så acceptera skavanker som uppstår. Kopparkarets utseende kommer att ändras över tid och repor osv kommer att smälta in i badkarets finish och ge det en vacker karaktär. Det kan eventuellt vara en och annan liten repa även då de levereras.

Bredd: 140 x 140 cm
Höjd: 66 cm


 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: